Produktinformation

På laleben.dk oplyses varens vigtigste egenskaber, for yderligere information eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til laleben.dk på: le@lefischer.dk

 

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt laleben.dk accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

 

Udenlandske ordrer bliver faktureret med samme pris som varer solgt og leveret i Danmark. Dette betyder at momsen ikke bliver refunderet for undenlandske ordrer. Dette skal kompensere for den efterhånden meget dyre frie fragt til lande uden for Danmark.

 

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på l laleben.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre køb. Købers bestilling af varer fra  laleben.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til laleben.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

 

En bindende aftale mellem køber og  laleben.dk er først indgået, når laleben.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

 

Betaling

Når du har overført betaling enten via bank, kreditkort eller mobilepay afsender Laleben varen.

 

Forsendelse og leveringstider

LaLebens varer bliver sendt enten med PostNord; GLS eller Dao365. Vi har gratis fragt på alle leveringer inkl. til udlandet på ordrer over kr. 500.

Vi sender din bestilling afsted så hurtigt som muligt, typiske senest dagen efter du har bestilt, hvis varen er på lager. Hvis varen ikke er på lager kan der været op til en uge plus minus på leveringstid. Dao365 leverer indenfor et par dage til dit nærmeste udleveringssted. PostNords leveringstid for danske pakkeleveringer kan være op til 10 dage, derfor vil Dao365 være den foretrukne forsendelsesmetode. Udenlandske forsendelser tager ca. 2 uger. Skulle din ordre mod forventning bliver forsinket fra vores side, sender vi en mail til dig.

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 

Reklamation

Reklamation, eventuelle fejl eller mangler ved levering fra laleben.dk skal påberåbes, så snart du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til  laleben.dk

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber. Det samme gælder hvis de bestilte varer lider af mangler, hvis forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for  laleben.dk kontrol. Dette er forhold  som f.eks. krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

 

laleben.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

 

 

Fortrydelsesret

Meddeler køber laleben.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler 

laleben.dk det modtagne beløb.

 

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge PostNord – ikke alternative pakke distributører, da det gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du skal sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Køber dækker selv udgifter til returnering af varer til laleben.dk

 

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Da vil pakken blive sendt tilbage til  laleben.dk

 

laleben.dk betaler det modtagne beløb, når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

 

Forbehold for ændringer

laleben.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Cookie- og privatlivspolitik

 

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Personoplysninger

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: le@lefischer.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Hjemmesiden laleben.dk drives af firmaet:

 

Le Fischer Grafisk Design

CVR nr: DK25494806

Bakkedraget 2a, 3060 Espergærde

TELEFON: 22244492

Email: le@lefischer.dk