top of page
la leben
Jeg har altid lavet noget med perler, grafik og alt andet kreativt

Lige siden jeg var ganske lille har perlerne været mit stille sted. Der hvor jeg kunne lukke hele den store væmmelige verden ude. Få ro i mit hoved, tænke mine tanker og sådan har det været hele mit liv. Nu er jeg 50 år, og jeg laver sgu stadig perler. Jeg har arbejdet som grafisk designer siden jeg var 15 år. Jeg har min egen tegenstue www.lefischer.dk. Og det er jeg rigtig god til og rigtig glad for.

I oktober 2017 fik jeg konstateret brystkræft. Der fulgte et behandlingsforløb, som indebar kemo osv. Det strækte sig over en del måneder, tiden gik indimellem meget langsomt. Humøret og føelserne gik op og ned (det gør det stadig...)

Og en transformation af mig som kvinde gik igang. Dels blev jeg sat i kunstig overgangsalder, men der sker altså også noget med en som menneske, når din verden bliver sat på stop.!

Når du sidder ved lægen og for en besked der er: Du har kræft...okay....gisp...tak for det...pyha...tud tud...hvad nu.....?

Jeg fik heldigvis vendt tingene om, og tænkt på at jeg ikke skulle dø. At jeg ville overleve dette her. At jeg var heldig, at det blev opdaget i god tid. At jeg faktisk blev taknemmelig. Taknemmelig over min dejlige familie, mine skønne veninder og venner.

 

Og det er så her at perlerne kommer ind i billedet, igen.....Man kan godt sige, at for mig satte brystkræften gang i min passion for at kreerer smykker. Perlerne blev min redning igen. Jeg fik ro på, følte at jeg brugte mine dage på noget rart. Jeg lavede øreringe, armbånd halskæder til alle jeg kender. Værs´god her er en bid af mig, hver en lille perle er sat, imens jeg tænker over øjeblikket lige om lidt, dagen imorgen osv. Og de er til dig. Heldigvis stoppede mit kræftforløb, og nu er det en del af mig, men også fortid. 

Men perlerne blev.

De blev og de ville blive.

De ville være en del af mig og mit liv.

 

Og dermed opstod denne webshop. Og planen med denne webshop er en legeplads, et sted hvor jeg kan lave alt det jeg elsker. At være kreativ, produktiv og få solgt og glæde nogle med de ting jeg laver.

 

Kærlige Hilsner

Le

bottom of page